Opgave beachhandbal

Beachhandbal 2018

Beste zandhappers cq handbal liefhebbers,

Inmiddels begint langzaam aan de lente aan te breken en stijgt de temperatuur weer. Ook het jaarlijkse beachhandbal toernooi georganiseerd door K.P.J. Berghem zit er weer aan te komen. Het toernooi zal dit jaar gehouden worden op zondag 10 juni aanstaande bij Willie van Erp op de Hoessenboslaan tegenover WIRO Reclame. Voor deze dag zal dit terrein omgebouwd worden tot een prachtig zandstrand.

Wedstrijd duurt ongeveer 2 x 8 minuten en er wordt op 3 zandvelden gespeeld in poules. De scheidsrechters worden door de teams zelf aangeleverd.

Een team (4 spelers excl. wissels) moet tijdens het spel uit minimaal 1 dame en 3 heren bestaan.
Zorg zelf voor minimaal 2 wissels 1x dame en 1x heer.

De kosten van deelname zijn € 20,- per team en na inschrijving via beachhandbal@kpjberghem.nl wordt je verder op de hoogte gehouden, betaling graag afgeven op
Het Reut 501, 5351 TG Berghem, bij Paul van der Heijden.

Vermeld bij opgave:
Naam Team :……………………………………………………………………………………………
Kleur Shirt :………………………………………………………………………………………………
Contactpersoon :……………………………………………………………………………………..
E-mailadres contactpersoon :………………………………………………………………….

Er is een bar aanwezig met enkele koude en warme dranken en voor een vette hap wordt ook gezorgd. Inschrijven kan tot en met 1 juni 2018. Hopelijk tot 10 juni. We willen graag rond de klok van 10.15 uur beginnen dus, graag op tijd aanwezig zijn.

 
Blagenparadijs
Ben je lager dan 140 centimeter, dan ben je met recht een geluksvogel! Je papa, mama, opa, oma, of simpelweg: alles groter dan 140 centimeter, moet een entreekaartje kopen, maar jij niet! Jij dacht dat Sinterklaas gul was? Ha! Die valt in het niet vergeleken met de grootste kindervriend van het universum: Ome Paul! Onze Toernooidirecteur geeft jou gratis toegang!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.kpjberghem.nl/opgave-beachhandbal/