Welkom op de website van K.P.J. Berghem

Zeskamp afgelast
Op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni staan de jeugdzeskamp en zeskamp voor volwassen op de Bèrgse agenda. De commissie zeskamp ziet zich als gevolg van de Corona crisis genoodzaakt de beide zeskampen voor dit jaar af te gelasten. Verplaatsen naar later dit jaar is ook niet mogelijk. Als KPJ Berghem doet het ons pijn om dit besluit te moeten nemen, omdat we weten dat hier elk jaar zoveel kinderen en ook volwassenen naar uitkijken.

Voor de zeskampen van 2021 (26 en 27 juni) gaan we er nog harder tegenaan om dan weer twee fantastische dagen neer te zetten. Voor nu: Probeer allen gezond te blijven!


Beachhandbal Geannuleerd


 
In 2017 vierden we ons 90-jarige jubileum daarmee behoren we tot een van de oudste verenigingen van Berghem. Hier zijn wij bijzonder trots op. We zijn een vereniging welke gedragen wordt door vaak jonge en enthousiaste leden. Dat betekend niet dat je te oud bent om je bij KPJ Berghem aan te sluiten.
 
Naast de jaarlijkse dorpse activiteiten zoals de jeugd Zeskamp, de dorps Zeskamp en het Beachhandbal, is KPJ Berghem actief in de handbalcompetitie van KPJ kring MWM. Het afgelopen handbal seizoen is de KPJ Berghem van start gegaan met 4 teams in de buitencompetitie. 
 
Wil je meer informatie over de KPJ dan kun terecht op deze website, Facebook of Instagram, anders stuur gerust een mailtje naar kpjberghem1927@gmail.com of kom een keer binnen lopen in de kantine op sportpark de Koppelsteeg. De koffie staat altijd klaar.     

 
Dus ben je nieuwsgierig? Kom dan gerust een keer kijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.kpjberghem.nl/welkom/