Welkom op de website van K.P.J. Berghem

 
 
25 november jl. Is Willie Gremmen Erelid van KPJ Berghem overleden. Wij herinneren Willie als een zeer gedreven en betrokken persoon. Hij heeft veel voor KPJ Berghem betekent en was de drijvende kracht en mede oprichter van de Dorpszeskamp. Vanaf 1974 is Willie onafgebroken lid geweest waarbij hij tijdens het 80-jarig jubileum is benoemd tot erelid van KPJ Berghem.
 
Willie we zullen je nooit vergeten, bedankt!
 

 
In 2017 vierden we ons 90-jarige jubileum daarmee behoren we tot een van de oudste verenigingen van Berghem. Hier zijn wij bijzonder trots op. We zijn een vereniging welke gedragen wordt door vaak jonge en enthousiaste leden. Dat betekend niet dat je te oud bent om je bij KPJ Berghem aan te sluiten.
 
Naast de jaarlijkse dorpse activiteiten zoals de jeugd Zeskamp, de dorps Zeskamp en het Beachhandbal, is KPJ Berghem actief in de handbalcompetitie van KPJ kring MWM. Het afgelopen handbal seizoen is de KPJ Berghem van start gegaan met 5 teams in de buitencompetitie. 
 
Wil je meer informatie over de KPJ dan kun terecht op deze website, Facebook of Instagram, anders stuur gerust een mailtje naar kpjberghem1927@gmail.com of kom een keer binnen lopen in de kantine op sportpark de Koppelsteeg. De koffie staat altijd klaar.  

 
Dus ben je nieuwsgierig? Kom dan gerust een keer kijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.kpjberghem.nl/welkom/